נוזלי לא חמושים רכבת mikä vahingoittaa kännykän akkua ביסקוויט להזמין שוקולד

Miten säästää puhelimen akkua? 11 vinkkiä
Miten säästää puhelimen akkua? 11 vinkkiä

Älä pilaa puhelimen akkua: 7 hyvää tapaa | Mikrobitti
Älä pilaa puhelimen akkua: 7 hyvää tapaa | Mikrobitti

Digitreenit: Näin saat puhelimen akun kestämään pidempään | Puhelin ja  tabletti | Digitreenit | yle.fi
Digitreenit: Näin saat puhelimen akun kestämään pidempään | Puhelin ja tabletti | Digitreenit | yle.fi

Nämä sovellukset käyttävät eniten puhelimen akkua
Nämä sovellukset käyttävät eniten puhelimen akkua

Käytätkö kännykkää pakkasella? Yksi virhe voi tuhota puhelimesi hetkessä -  MTVuutiset.fi
Käytätkö kännykkää pakkasella? Yksi virhe voi tuhota puhelimesi hetkessä - MTVuutiset.fi

Digitreenit: Näin saat puhelimen akun kestämään pidempään | Puhelin ja  tabletti | Digitreenit | yle.fi
Digitreenit: Näin saat puhelimen akun kestämään pidempään | Puhelin ja tabletti | Digitreenit | yle.fi

Asiantuntijat vastaavat: vahingoittaako pikalataus akkua?
Asiantuntijat vastaavat: vahingoittaako pikalataus akkua?

Perinteinen lataussuositus ei enää päde, ja moni turmelee puhelimen akun  ennen aikojaan – Näillä vinkeillä pidennät akkusi ikää jopa kolmanneksella  - Teknologia | HS.fi
Perinteinen lataussuositus ei enää päde, ja moni turmelee puhelimen akun ennen aikojaan – Näillä vinkeillä pidennät akkusi ikää jopa kolmanneksella - Teknologia | HS.fi

Puhelimen akun käyttöikä, tutustu vinkkeihin!
Puhelimen akun käyttöikä, tutustu vinkkeihin!

Milloin puhelimen akku on vaihdettava? [Merkittävät merkit] - HONOR FI
Milloin puhelimen akku on vaihdettava? [Merkittävät merkit] - HONOR FI

Perinteinen lataussuositus ei enää päde, ja moni turmelee puhelimen akun  ennen aikojaan – Näillä vinkeillä pidennät akkusi ikää jopa kolmanneksella  - Teknologia | HS.fi
Perinteinen lataussuositus ei enää päde, ja moni turmelee puhelimen akun ennen aikojaan – Näillä vinkeillä pidennät akkusi ikää jopa kolmanneksella - Teknologia | HS.fi

Puhelimen suojakuori voi vahingoittaa akkua
Puhelimen suojakuori voi vahingoittaa akkua

Kaikki mitä sinun pitää tietää iPhonen akuista - Swappie
Kaikki mitä sinun pitää tietää iPhonen akuista - Swappie

10 vinkkiä, joilla puhelimen akku kestää pitempään
10 vinkkiä, joilla puhelimen akku kestää pitempään

Miten parantaa älypuhelimen ja iPhonen akun kestoa (Kokonaisvaltainen opas)
Miten parantaa älypuhelimen ja iPhonen akun kestoa (Kokonaisvaltainen opas)

Puhelimen lataaminen yöllä voi kuluttaa akkua - Mobiili - Ilta-Sanomat
Puhelimen lataaminen yöllä voi kuluttaa akkua - Mobiili - Ilta-Sanomat

Kymmenen vinkkiä: Näin saat puhelimen akun kestämään pidempään - Digitoday  - Ilta-Sanomat
Kymmenen vinkkiä: Näin saat puhelimen akun kestämään pidempään - Digitoday - Ilta-Sanomat

7 yleistä virhettä, jotka voivat tuhota kännykän hetkessä – näin vältät ne
7 yleistä virhettä, jotka voivat tuhota kännykän hetkessä – näin vältät ne

Langaton lataus ja puhelimen akku: onko langaton lataus pahaksi akulle?
Langaton lataus ja puhelimen akku: onko langaton lataus pahaksi akulle?

Näin parannat puhelimen akkukestoa | Kotimikro.fi
Näin parannat puhelimen akkukestoa | Kotimikro.fi

Lataatko puhelimen akun oikein? Asiantuntijat neuvovat
Lataatko puhelimen akun oikein? Asiantuntijat neuvovat

Aina akku loppu! - 6 konstia mobiililaitteen virran säästämiseen |  Kuningaskuluttaja | yle.fi
Aina akku loppu! - 6 konstia mobiililaitteen virran säästämiseen | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Latausvihjeitä | Galaxy-akku | Samsung Suomi
Latausvihjeitä | Galaxy-akku | Samsung Suomi

Aina akku loppu! - 6 konstia mobiililaitteen virran säästämiseen |  Kuningaskuluttaja | yle.fi
Aina akku loppu! - 6 konstia mobiililaitteen virran säästämiseen | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Puhelimen akku hyytyy pakkasella – Näin voit välttää ongelman - Uutiset -  Aamulehti
Puhelimen akku hyytyy pakkasella – Näin voit välttää ongelman - Uutiset - Aamulehti

5 akkumyyttiä murrettiin – heikennätkö puhelimesi akkua?
5 akkumyyttiä murrettiin – heikennätkö puhelimesi akkua?